lördag 24 oktober 2009

Rödgrönt samarbetet inställt på Miljöpartiets kommundagar i Örebro

Min vän den initierade källan är på plats i Örebro för att bevaka sin uppdragsgivares intressen under Miljöpartiets kommun- och landstingsdagar i Örebro. En tillställning som också kallats de grönas valupptakt.

Men så när min vän försöker hitta information om hur det går med det rödgröna samarbetet trampar han snett. Och det på ett sätt att man nästan blir konspiratorisk så här dagen efter borgarnas invit till MP om regeringssamarbete 2010. Det visar sig nämligen att det är ett stort rött kryss över seminariet med namnet Rödgrönt, följt av ordet inställt. Det trots ett stort intresse. Många hade skrivit upp sig, bland andra min initerade vän.

Och inte heller imorgon, som programmet ger sken av, ska det alltså i Örebro diskuteras "hur arbetet i de rödgröna arbetsgrupperna fortgår". Vi går alltså miste om det seminarium som var tänkt att berör vad de olika samarbetsgrupperna befinner sig i sitt jämkningsarbete. Inte bra nu när det är hög tid för rödgrön opposition att hitta den politiken som man ska sy ihop det isärslitna Sverige med. Frågan är alltså om Socialdemokraterna, Miljöpartiet och Vänsterpartiet enats om någon politik?

20091025 Partirepresentanter ger nu besked om att seminariet ställdes in på grund av sjukdom. Kul att konspirera så länge det var möjligt, men jag undrar om bara en jobbar med frågan? Och du seminarieledare - krya på dig. Du har ett val att vinna.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

4 kommentarer:

Kraxpelax sa...

http://www.newsmill.se/artikel/2009/10/23/ett-bla-gront-samarbete-naturligt-om-sd-kommer-i-riksdagen#comment-105075

Fokus på VÄSENTLIGHET.
.
http://www.dn.se/nyheter/valet2010/mp-reinfeldt-blandar-bort-korten-1.98...
.
Budskapet är klart. Sverigedemokraterna har tagit över. Jimmie Åkesson har segrat. De rödgröna kapitulerar omedelbart och ger upp hela sitt valfrontsprogram.
.
Riksnatten sänker sig över oss alla.

Permalänk | Anmäl #48 Peter Ingestad, 2009-10-24, 18:50

Vi är förrådda.

- Peter Ingestad, Solna

Johdan sa...

Jag kan avslöja att anledningen till att seminariet är inställt p.g.a. sjukdom.

Tomas Agdalen sa...

Johdan: Synd att det just var detta seminarie paja ihop. Bara en som jobbar med frågan?

Anonym sa...

Så jävla bra kommentar på partirepen!!