söndag 5 april 2009

En fuskande proppmätt Robinsondeltagare går långt i tävlingen

Vem var det som tidigt insåg att det är något speciellt med Christian Ternstedt? Självklart 100 steg till. Jönköpings bidrag till årets Robinson i TV4 har visat sig ha en självfixering som går utöver det mesta och en beredskap för att gå långt i tävlingen. Han tänker göra det som krävs för att överleva öråden. Och då handlar det inte om aktiviteter som gårdagens sköna bortförklaring. Nej, om hans idag erkända fusk. Stolt och okritiskt berättar han i Expressen om hur han mutat en person ur ortsbefolkningen att ge honom mat. "Jag gick långt upp i skogen för att undvika kameror. Sen lade jag ut allt ris på palmblad och satt som en apa och bara käkade och käkade", berättar han. Därefter gick han lugnt tillbaka till de andra deltagarna som satt och svälte. Martin Nygren, exekutiv producent på TV4, ser inte lika lätt på saken. "Hade han tagits på bar gärning på plats på ön hade han kunnat bli diskvalificerad och fått lämna tävlingen. Det han gjort är fusk". Nu verkar Ternstedt inte ha avslöjats. Undra hur långt hans lilla upptåg räcker. Artikelns utformning tyder på att vi kommer ha paktchefen i teven många lördagar framöver. Med allas vetskap om hur proppmätt han var. Jag hade ju annars tippat att han snart åker ut. Men hur brukar det gå med mina tips? Alltid åt skogen.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

4 kommentarer:

Anna BH sa...

*haha* Det sista stämmer i alla fall :-) Jag tror och hoppas på blonde fröken Monroe men där misstänker jag att jag biter mig i rumpan rejält. Hon åker säkert snabbt som tusan. Kul dock att se ett så stort gäng killar prata om en tjej som den starkaste i hela gänget!

Tomas Agdalen sa...

Ja, det var spännande att hör killarna i gula laget prata om blåas Monroe. Men jag har inte riktigt fastnat för henne. Hon kanske växer, eller så hinnor honn det inte sedan hon röstats ut efter att ha uppfattats som ett för stort hot.

Maria sa...

Hehehe smart ju

Tomas Agdalen sa...

Precis. Men nu tycker jag lite synd om honom, Christian T alltså.