fredag 9 januari 2009

Sköna Kitty Jutbring en av 100 steg till:s superfavoriterer i tv-dansen

100 steg till kommer att följa bloggkollegan blondinbella stenhårt i årets upplaga av "Let´s dance". Isabella Löwengrip har dessutom en bra chans att gå långt. Hon bör väl tillhöra de med många fans. Med ca 500.000 träffar på sin blogg varje dag finns förutsättningar för att det rings in en och annan röst på henne. Frågan är dock om hon "gör sig" bra i tv-mediet. Jag är tveksam till om hon kan värva horder av nya sympatisörer bara genom att uppträda. Men jag kanske har fel. Löwengrip blir säkert ännu större efter några danser i TV4-showen. Så brukar det vara med personligheter. Men åkte inte hennes danspartner ut tidigt förra året? Med Fröding? Lite gruff var det. Det bådar inte gott. Annars har jag ända sedan hon gjorde entré i "Big Brother" haft Kitty Jutbring som en tv-favorit. Kitty dök liksom upp från ingenstans med sin coola 1980-talsstil. En sådan hade åtminstone inte jag sett så utstuderad och exponerad sedan det begav sig under smaklöshetens storhetstid. Hon är (var ?) dessutom svinbra i SVT:s ungdomsprogram "Bobster". Vilken naturbegåvning för tv! Hon kommer att charma till sig massor av fans och vara kvar minst till semin. Hasse Aro får det dock kämpigt. Ingen riktigt publikvinnande profil där att bygga på. Aro är nog lite för mycket surbulig dysterkvist för att vinna folkliga poäng. Men det är ju många som under åren slaviskt följt "Efterlyst". Räcker det? Nej! Jag vill avslutningsvis hylla superpersonligheten Carl-Jan Granqvist. Honom har jag lärt känna lite så där genom jobbet. Och gott folk - han är precis så underhållande och allmänbildad som han framstår i tv. Men tyvärr tror jag inte han kan röra en kroppsdel i takt. Fast vi (folket) kommer ändå att älska honom än mer nu - så länge han är kvar (max fyra program tippar jag). För tusan alla tävlande - kämpa på! Vi här i Örby följer er på vår nya 42 "-are.

3 kommentarer:

Hansherman sa...

Klockren analys!

Kitty Jutbring är verkligen cool! Dock visade hon sig liksom för övrigt Blondinbella vara ett riktigt stolpskott på dansgolvet. Då var jag mer imponerad av Magnus som med 150 kg muskler lyckades hålla takten och se smidig ut. Tyvärr tror jag både Kitty och Blondinbella trots sina yngre supportrar åker tidigt. Det är trots allt en danstävling.

Tomas sa...

Håller med på varje punkt.

Jäkla vad näjd blondinbella är med sin insats. Kolla hennes blogg.

För övrigt imponerade Laila. Både bra dans och snygg klänning. Men vem blir folkhjälten? Kanske en med kulmage. Morgan Alling!!!!!!!Kom ihåg att ni såg det här först.

Hansherman sa...

Morgan Alling och Laila, håller med! Laila vinner, hon har jobbat på dansskola i Täby