fredag 6 februari 2009

"Let's Dance" håller rekordlåg kvalitet - sämst av de sämsta vem är det?

Nu är slutligen Hasse Aro historia i 2009 års Let's Dance. Han var antagligen sämst av de annars ganska många usla deltagarna. Här hemma i Örby slås vi åter av hur låg kvalitet det är på årets tävlande. Vi har Morgan Alling och Laila Bagge och seden ingenting och ingenting... . Nu är det mest intressant att spekulera om vem som blir den tredje finalisten. Men 100 steg till, tipparspecialisten, har svårt att klart urskilja nummer tre. Jag tar därför tacksamt emot era gissningar. Kan hända att det på bloggen anordnas en omröstning med pris till vinnaren, trots att jag tröttnat på er bloggenläsares ointresse för det interaktiva. Mina förslag är hur som helst... Nej jag vet faktiskt inte. De är alla lika kassa. Sämst av de sämsta? Kitty, Carl-Jan, Nicklas, George, Elisabeth eller... . Ja, då var det bara en tävlande kvar att välja på. Vilken? Det får ni själva reda ut.

4 kommentarer:

Anna BH sa...

Äh, klart Elisabeth går till final :-D Hon gläder mig varje vecka - men jag sätter också i halsgropen varje gång hon ska bli lyft. Hade varit så oändligt sorgligt om han misslyckas någon gång.

Tomas sa...

Det tragiska är att Elisabeth kan gå hela vägen.

Undra om jag ska orka engagera mig i kvällens händelse. Startfältet inspirerade inte till stora tankar. Men jag gillar hon som ska står fört - Petra Mede.

Anna BH sa...

Själv ska jag ut och vifta på mina egna lurviga. Troligen inspirerad av Elisabet...

Tomas sa...

Vilken kväll det blir! Se upp där nere säger 100 steg till!